Ааруул хийх
. Ааруулыг хийхдээ буцалгасан тараг, нэрмэлийн цагааг тусгай уутанд шүүж аарц гаргаж авна. Уг аарцыг бага зэрэг сүүгээр амталж, хүчлэгийг нь багасган базаж, шахах, шүүх зэргээр нягтруулж ааруул хийдэг. Сайн шахаж шүүсэн аарцаар сүүн хурууд, зоосон, хорхой ааруул тусгай хэвэнд шахаж мойл, үзэм, чихэр, вареньтай холих замаар олон төрлийн ааруул хийдэг.
via: http://www.hool.mn/?dazo=foodfull&foodid=539&MenuID=1
via: http://www.hool.mn/?dazo=foodfull&foodid=539&MenuID=1
Сэтгэгдэл:
Хөөе
Вики фэдиагаас авсан бн😡
Бичсэн: Зочин
цаг: 18:39, 2023-12-04 | Холбоос | |
| Сэтгэгдэл бичих
Iluu ih zuil bichwel heregtei bh
Бичсэн: Nuutslag hun (зочин)
цаг: 18:54, 2023-11-20 | Холбоос | |
| Сэтгэгдэл бичих
баярлалаа
үнэхээр их таалагдлаа дараа бас дахин цагаан идээний жор гаргаарай
Бичсэн: Зочин
цаг: 20:22, 2023-05-18 | Холбоос | |
| Сэтгэгдэл бичих
Үнэхээр их баярлалаа гэхдээ илүү дэлгэрэнгүй байвал бүүр сайн шүү ♡
Бичсэн: Зочин
цаг: 18:29, 2022-10-26 | Холбоос | |
| Сэтгэгдэл бичих